Find den bedste frisør på Østerbro her

Er det tid til at få klippet lokkerne helt af, ønsker du en flot ny frisure eller er det bare spidserne der lige skal studses hos en professionel frisør? Østerbro er fyldt med gode frisører og det kan nogle gange være svært, at finde den rigtige til dig. Denne guide vil navigere dig frem til den frisør, som passer bedst til dig.

De bedste frisører på Østerbro

Om du blot ønsker at prøve noget nyt eller er nylig tilflytter til denne pulserende, hippe del af København, så vil vi hjælpe dig til at finde gode løsninger til en frisør på Østerbro. Det helt oplagte for os, ville selvfølgelig findes i at du valgte os som din frisør, så vi kan tage med på din hårstyling rejse. Hvad end dit behov er, vil vi altid imødekomme det, også selvom ønsket ligger i en frisør som er tættere på dig end vi er. Derfor har vi samlet en guide til de frisører, som er bedst på Østerbro. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at føle sig i trygge hænder, når det kommer til ens hår.

Du behøver derfor ikke længere af tage chancen og afprøve et nyt sted. Vi, hos Frisør Koch, har nemlig sammensat en guide til dig, så du trygt kan bestille tid til en klip nær dig uden bekymring.

Kun en cykeltur væk

Er du en af vores stamkunder, har du fået os anbefalet, eller ønsker du blot at afprøve os? Vi er desværre endnu ikke at finde på Østerbro, men det betyder ikke, at du skal gå glip af muligheden for et klip af vores dygtige frisører.

Ønsker du derfor at komme forbi os, så er vi at finde i hjertet af København, ikke langt fra hverken Østerbro, Vesterbro eller Nørrebro. Vi er altså blot en kort cykeltur væk. Hvis du ikke har en cykel, så er der heldigvis stadig mulighed for at lære vores frisører bedre at kende. Det kan ikke gøres nemmere end at hoppe ind i et s-tog, bus eller metro fra Østerbro, på den måde vil du på ingen tid befinde dig på vores adreesse. Her vil vi byde dig velkommen til en altid lukuriøs oplevelse, både for dig og dit hår. Om så du befinder dig i Valby, Frederiksberg eller på Amager, er vi helt sikkert turen værd. Lær vores personale lidt at kende, eller book en tid allerede nu.

Hvis du dog alligevel ønsker at blive klippet nær dig, så forstår vi det godt. Læs med videre her, hvor vi giver vores bud på de bedste frisører på Østerbro.

Rodeo - Den velkendte

Du har garanteret set dem før. For om du går en tur i Lyngby, på Frederiksberg eller Vesterbro er frisør Rodeo at finde – og selvfølgelig også Østerbro. Denne frisør er altså en kæde af mange saloner i København og omegn, og gode – det er de. Hos Rodeo på Østerbro er du i trygge hænder.

Her finder du både dame-, herre-, og børneklip, så hele familien har mulighed for at få frisuren frisket op. Derudover har denne frisør på Østerbro forskellige rabatter og kampagner, så det er tilmed muligt at få en klipning til en fornuftig pris. Vi giver i hvert fald Rodeo en stor tommel op herfra.

Du kan med fordel tjekke deres Instagram og Facebook ud for inspiration til den næste frits. Du finder også Rodeo i blandt andet Valby, hvor de også holder til.

Adresse: Østerbrogade 49, 2100 København Ø

Dropin Hairstyle - Den hurtige og nemme løsning

Nogle gange kan klipningen ikke vente. Det kan være, at der en uforudset begivenhed lige rundt om hjørnet eller et stort arrangement, du havde glemt alt om. Uanset begivenheden er det vigtigt at ens hår er flot, helt skarpt – og det forstår Dropin Hairstyle på Østerbro.

Som det fremgår i navnet, kommer du ganske enkelt bare forbi, når det passer dig bedst. Hos denne frisør på Østerbro slipper du altså for en passe tidsplanlægning. Udover at Dropin Hairstyle gør det nemt for dig at blive klippet, så er de også yderst gode.

Står du derfor nu og trænger til en ny frits, som bare ikke kan vente, kan du med fordel tjekke dem ud.

Se deres Instagram eller Facebook for inspiration.

Adresse: Østerbrogade 154, 2100 København Ø

Frisør HOX - Den ærlige

På Ryesgade på Østerbro, finder du frisør HOX. Her finder du en kreativ frisørsalon, hvis mission er at tilbyde ærlige behandlinger med kvalitet og en god oplevelse i fokus. 

De går meget op i at imødekomme deres kunders behov, og med deres mange års erfaring vil de give dig gode råd til dit unikke hår. 

Det er ikke kun dit hår, der vil blive kælet for, du vil få en suveræn service, så snart du træder ind i lokalerne på Østerbro. Der er et stort udvalg af drikkevarer – vælg helt selv om du vil nyde en økologisk saft, chai latte, eller en kop dejlig varm kaffe. Du vil med garanti blive forkælet i uformelle rammer, så du kan slappe ekstra meget af. 

Er du en studerende, som har pengene tæt på kroppen, men stadig har et ønske og behov om at have et sundt og stylet hår? Frisør Hox kan hjælpe dig på vejen mod det du ønsker. De tilbyder nemlig studierabat med helt op til 20% på en klip. 

Der bliver kun anvendt kvalitetsprodukter, som er godt for både dit hår og miljøet. 

Se mere af deres arbejde fra HOX på Østerbro på deres Instagram.

Adresse: Ryesgade 61, 2100 København Ø

Læs desuden hvordan at Frisør Koch bliver anmeldt i forskellige lokale guides, vi samarbejdet blandt andet med Mydinners, Produkteksperten og Pk medier som laver diverse 
test og guides for København.

Hvis du skal flytte fra dit hjem, som lå tæt hos os førhen, eller bare holder til et andet sted i København end Østerbro, hvor én af vores frisøre desværre heller ikke er placeret, så har vi sammensat flere anbefalinger. På den måde sikrer vi os at dit hår altid får den bedste behandling. Se vores guides til frisør Vesterbro, frisør Østerbro, kursus af PK Medier, frisør Valby og frisør Frederiksberg.